Avicii`s reise til toppen

Når en nevner underholdning her til lands, så er det vanskelig å ikke huske på Avicii sine besøk. Denne DJ-en var et ikon for mange nordmenn, og det var nærmest en landesorg da han gikk bort. Tross en bitter rivalisering med vår mann Kygo, så var Avicii både høyt ansett og respektert her til lands. Han var simpelthen en levende legende innen musikken, og skapte noen av vår tids aller største hiter. Dette var hiter som de fleste likte, og han gjorde dermed sjangeren EDM meget populært. Men hvor startet eventyret og hva skjedde egentlig med Avicii?

Avicii sin historie er interessant på mange måter. Der de fleste artister når toppen gjennom kontakter som familie og venner, så nådde Avicii toppen på den måten mange drømmer om. Han publiserte simpelthen bare remixer på en blogg. Da hans talent ble lagt merke til var veien mot toppen rask. Fra å spille på små klubber og dele musikk på blogger, så skulle han nærmest bli verdensstjerne over natta med Levels. Det var en låt som virkelig ble populær her til lands også, og når Avicii gikk bort tidligere i år, så ble denne blant de mest spilte låtene i landet på dagen. Det var et vitne om hvor mye vi elsker han.

Avicii skulle over årene slippe hit etter hit og album etter album. Han reiste verden rundt og var lenge ansett for å være den største innen EDM. Allikevel slet dette livet på han. I en periode festet han nærmest døgnet rundt og til slutt traff han veggen. Avicii sin helse var møtt veggen. Han måtte fjerne nyrestenen og slet også med offentlighetens press. En ting en må skjønne om denne legenden var at han kun var med for musikken. De som kjente Avicii visste at det verken handlet om penger eller oppmerksomhet. Han var ene og alene interessert i å dele sine følelser gjennom musikk. Det er derfor stor spenning knyttet til albumet som mange mener ligger klappet og klart i hans arkiver. Hvem vet hva vi kan få vite om historien rundt hans død? For en artist Avicii har vært for oss!