Bilferie i Norge

Det som er sikkert og visst er at når du drar på bilferie i Norge så kan du trenge litt underholdning av og til. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hvordan du kan underholde deg selv og andre i bilen rundt omkring i Norges land.

Det kommer jo selvsagt an på om det er venneferie eller familieferie du drar på, men uansett så kan du få bruk for disse tipsene.

Bruk naturen

Norge har jo vanvittig mye fin natur, så det å bruke naturen rundt seg å leke med og bare nyte er viktig. Det kan være å stoppe på ulike landemerker eller å spille “I spy” i bilen. Dette er en lek du kan leke med barna dine, enten på engelsk eller på norsk. Den går ut på at du sier at du sier noe som begynner på bokstaven T. Deretter får den som gjetter riktig få lov til å gjøre neste utsagn. Dette er en lek som får deg til å se ut av vinduet og lete etter noe.

Hør på radio

Det å høre på radio kan være veldig avslappende. Kanskje du til og med har en såpass fancy bil at du kan kan høre på podcast? Det å finne gode Norske underholdninger innen podcast er også overraskende lett. Her finner du innhold for folk i alle aldre. Et program som funker for en del familier eller på vennetur er Lørdagsrådet på NRK. Dette anbefales virkelig!

Hør på god musikk

Det er altfor få ganger vi faktisk tar oss tiden til å høre på musikk for tiden, så hvorfor ikke gjøre det når du er i bilen da?

Dette er bare noen ting du kan finne på ute på biltur. Hva er det du pleier å gjøre for å underholde deg selv på biltur?