De beste appene for film og serier

Når vi nordmenn skal kose oss med underholdning, så er det naturlig å ty til appene der ute. Det finnes så mange, og de er så ufattelig praktiske. Rimelige er de også. I stedet for å betale nesten en tusenlapp i måneden for TV, så kan du spare ekstremt store beløp. De fleste apper for streaming koster rundt kr 100 i måneden, dog varierer det noe. Det kan variere basert på kampanjer for eksempel. Uansett er det definitivt billigere. Ofte kan du finne nok innhold for ditt behov på en app alene, men selv om du skulle velge flere er det altså fortsatt billigere enn TV. Men hva er så noen av de beste appene for underholdning der ute?

Netflix

Netflix er den amerikanske giganten som inntok det norske markedet for noen år tilbake. Dette er utvilsomt en av de mest populære appene i Norge, uansett kategori. Her vil du få tilgang på både nye og gamle filmer. Det bør dog nevnes at du aldri får tilgang på helt nye filmer, med mindre Netflix selv har laget dem. Videre kan utvalget svikte enkelte, men det handler egentlig bare om smak og behag. Netflix har tross alt et godt utvalg og oppdaterer seg selv rimelig ofte.

NRK

Vi kommer ikke utenom NRK sin app. Du kan kalle den gratis, men naturligvis betaler du NRK lisensen. Heldigvis trenger du ikke betale mer for appen. Den er nemlig gratis, og du kan se mye innhold her. Det som er positivt med NRK sin app er at du kan se så mye norsk innhold som du bare vil. Altså trenger du ikke bekymre deg for å måtte tekste konstant for hver serie du ser på.

HBO

Denne streaming tjenesten har virkelig blitt populær i Norge. Serier som Game of Thrones og Vikings er her med i pakka. Disse er blitt ufattelig populære over årene, og vi nordmenn elsker dem. Dramaet, skuespillet og ikke minst det filmtekniske er herlig her. Denne appen er dessuten integrert med smart TV.

Samling av apper

Det finnes derimot et enda bedre alternativ der ute for deg. Kjøp deg en Chromecast eller Apple TV, også laster du ned en rekke apper der. Disse kobler du til TV akkurat som en dekoder. Da har du hundrevis av serier og filmer tilgjengelig. Det er så herlig med slike alternativer, og vi kan prise oss lykkelig for at teknologien har tatt slike steg over disse årene!