Hva er den beste underholdningen i Norge?

Det finnes en rekke ting man kan finne på i Norge, men hva er egentlig den aller beste underholdningen der ute?

Det å finne god underholdning kommer jo selvsagt an på hva du liker, men det finnes jo noen klassikere som kan spilles/sees/lyttes på igjen og igjen.

Populær underholdning

Det at underholdning har endret seg utrolig mye de siste årene er ikke å stikke under en stol. Hvis du ser på lister over de tingene som er de mest populære tingene å gjøre i Norge så innebærer de fleste av dem en skjerm. Kjenner du deg igjen i dette?

Musikk

Musikk har lenge vært en underholdning som ikke bare sier noe om hvem vi er, men som også har tatt opp mye av tida vår. Nå som tiden har endret seg og mennesker har mindre konsentrasjonsevne så har dette endret seg, folk gir ikke ut album lengre. Er ikke det ganske rart å tenke på?

Interaktiv underholdning

Det å drive med spill er jo utrolig populært for tiden. Mange som ble født på 90-tallet vil nok argumentere med at Flåklypa dataspillet er den beste underholdningen som noen gang har blitt laget. Det er et spill ALLE bør prøve. Nå spilles det veldig mye på Internett, så interaksjon med andre har blitt mye viktigere enn før. Det kommer også flere norske spillselskaper og andre inn i bransjen, noe som er utrolig spennende.

Bøker

Det å høre på lydbok eller lese ei bok er noe som også står høyt på underholdningslista i Norge. Det er blitt spesielt populært med lesekiosker rundt omkring i landet der du kan hente deg gratis bøker. Har du prøvd noen av disse?

Vi kom vel ikke egentlig til en konklusjon om hva som er den beste underholdningen i Norge, men vi kan jo ikke svare for alle. Hva mener du?